Ještě před Vánoci

Ještě před Vánoci

Anotace: *šťastné a veselé!*

Vánoce jsou čas zázraků,
kdy má duše bude bez mraků.
Tak měla bych přidat do kroku,
a polibek pod jmelím mu dát.

Cítím příjemnou vůni cukroví,
a přemýšlím, zdali mě osloví.
To mi nejspíš nikdo nepoví,
proto budu přemýšlet dál.

Vykrojit ještě pár koleček,
ozdobit vánoční stromeček,
na dveře pověsit věneček,
už jen to mi zbývá.

K práci si zazpívám koledu.
Venku určitě uklouznu po ledu!
Zkusím vykouzlit vánoční pohodu,
a své štěstí rozdám dál.
Autor Adik29, 11.12.2009
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí