Diablo orchestra

Diablo orchestra

Anotace: ..............

Ďábelský orchester
hraje tu jeho
osudovou

duha skrytá v mlze
znamení nejasná
za léta bloudění ztracená
zbývá mu jediná
v jeho tyrkysové slze

tiše zní modlitba
za jeho duši
padlý anděl na zemi
bloudí oslepen

co je pravda
co je klam
on ten čas ztratil
tím že jí miloval
ona ho odmítala
stále
byla to pro ni hra

teď zoufalí
městem se toulá
s kočkami si povídá

lidé povrchní
v něm démona viděli
teď lynčují ho
na náměstí
nenávist je zaslepila
nevidí se v zrcadle

krev mi teče ze rtů
mlčím a sledují běsnění
lidské nenávisti
vybuchují v nich
jejich vlastní atomové bomby
smrti se nebojím
jsem třináctá komnata
každého z nich.
Autor Vlk v rouše, 12.12.2009
Přečteno 297x
Tipy 20
Poslední tipující: Santinan Black, dream in emptiness, malá slečna, lonelymaiden, Fenceless, Dota Slunská, Psavec, Bíša, 4LJFilip, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smekám, je to dokonalé a mrazí mě z toho na páteři! Jsi kouzelník, který si dokáže dokonale pohrát se slovy! Jsem ráda, že jsem si na Tvoje dílak udělala zase trochu času. Taže nemohu říci nic víc, než čaruj, hraj hru!

15.12.2009 21:11:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí