Závislost

Závislost

Anotace: Další básnička o alkoholismu. O kolik věcí nás to může připravit...

Prázdné listy láteří, proč musí být jak padlý sníh,
Proč nemůžou objímat a konejšit inkoustové kaňky?
Jenže ony netuší, že pro pána je nejdůležitější líh,
Že přes jeho zasněženost dlouho nepřejely sáňky.

On zatím....

Pod tlakem okolností upíná se k večeru,
A jen co se otevřou vrátka k pohádkám.
Páchá tu krutou a bolestnou nevěru,
Krade úrodu vlastním zahrádkám.

Protože...

Duha jeho kamarádka,
Plodí s ním syrovátka.
Čepýří svou barevnost,
Usedá na její chvost...

To je ta alkoholová závislost!
Autor Okřídlená Lištička, 12.12.2009
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Mareritt, Bíša, boomslang, F.i.L, J's .., Fenceless, Giginka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

23.02.2010 23:14:00 | Bíša

geniální

21.12.2009 23:48:00 | F.i.L

Zjímavá

15.12.2009 15:05:00 | hypertenze

Perfektní...

12.12.2009 18:37:00 | Fenceless

dobré..=)

12.12.2009 16:03:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí