Směju se

Směju se

Anotace: ***

Jako benzín v páchnoucí žíle.
Pohrabáčem vyvrhnutý štěně.
Jako invalida schody vzdálen od cíle
s mozek rozstříknutým po stěně.

Fetuji poluci, píchám invenci
V zoufalé silné frekvenci
V jednom kuse
směju se

Jako o úplňku znásilnit pannu.
Bezdomovec požírá svá hovna.
Jako ve správnou chvíli zvolit správnou stranu
A tvora co se mi rovná

Fetuji poluci, píchám invenci
V zoufalé silné frekvenci
V jednom kuse
směju se
k pláči
vy sráči.
Autor Edmond Kadad, 12.12.2009
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Kubino 2, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm!

12.12.2009 16:17:00 | Bíša

Hodně hrubý text!

12.12.2009 14:18:00 | Kubino 2

Další, kdo se směje...

12.12.2009 13:52:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí