Neboj ja se nezlobím

Neboj ja se nezlobím

Anotace: Posuďte sami:o)!

Já přála si snad tisíckrát
abych mohla tě spatřit.
Ale já nemohla,nemohla tě najít.
Byl si jako pára,
co z hrnce vzůru stoupá,
byl si jako osud,
co semnou houpá.

Já přala si tisíckrát,
abych na blízku ti byla
snad mě k tobě přitahuje sama magická síla.
A však ty si mi pokaždé,
z dosahu pláchnul
asi snad proto,
že smi rybičku spláchnul.

Neboj se nezlobím se.
Já neměla ji ráda,
ta otravná ryba,
si to stejně zasloužila.
Tak už netrucuj,
vrať se sem ke mmě.
Řekni mi do ucha ,,promiň,, a obejmi mě.
Autor IviS, 12.12.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc rozkošné,vítej mezi modrými literáčky.Zdraví Zuzana :-)

29.12.2009 15:54:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí