SEN..?

SEN..?

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Dnes ráno
jsem tě potkala
jak srkáš kafe
a lačně potahuješ
z cigarety

Úsměv ti podala
a ty jako manipulátor
můj mi dovoluješ
z lehkostí marionety
se na tebe dívat

Ten pohled
mě nikdy nedonutí zívat
jako kalkulátor
počítám každé
očí setkání
myšlenek nutkání

Propadám se
v nekonečnu
a zároveň jenom
v tuhle chvíli bdím
asi létat začnu

..jsi snad sen který sním?
Autor Lioness, 12.12.2009
Přečteno 364x
Tipy 12
Poslední tipující: Zefi, labuť, hašlerka, Fenceless, enigman, Psavec, Bíša, Květka Š., Matty09, J's .., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí