Snad bude to tak...

Snad bude to tak...

Anotace: ...a ne jinak

Novou krev vlil si mi do žil,
co vysaje jed jenž mi tam život vložil.

Na minulost chci zapomenout,
je to duše mé skrytý kout.

Já žít chci dál,
ted mám ten důvod.
jít na ten bál,
a svatební průvod.

Životem proběhnout,
a něco zanechat.
Ruce si mnout,
a lásku si ponechat.

A pak příjde ten čas,
kdy loučit se budu.
Ponechám si tvůj hlas,
s tebou nezažila jsem nudu.

Tak žít budu dál,
a plnými doušky užívat.
Co život mi dal
všechno to krásné prožívat.

....a tak to bude a ne jinak
Autor lonelymaiden, 13.12.2009
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Rootness, ilona, vojtaz, Vlk v rouše, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úvodní rým je opravdu moc povedený! Hezký ;-)

13.12.2009 16:36:00 | vojtaz

Tak ať ti ta nová krev do žil vydrží co nejdýl...

13.12.2009 15:29:00 | hypertenze

líbí se mi ST.

13.12.2009 00:50:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí