Kněžka lásky

Kněžka lásky

Anotace: nedělní splín?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Nalejme si čistého vína -
snad nebude mít kocovinu z té pravdy koncentrované.
Slané slzy padají do klína -
ze zrcadel kněžky nejmenované.

Nalejme si číši plnou -
ať hořkost pohltí duši čistou.
Do hlavy vtíravé myšlenky se hrnou,
už máš svoji samotu docela jistou.

Vzpomínka z loňského políbení,
ztratila se v zapomnění.
Autor Satha, 13.12.2009
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, eroze, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí