Konzument

Konzument

Anotace: Doufá, že se nikdo z vás v tom nepozná.

Bledé tělo zahaluje trikem
Jenž má nápis Adiddas či Nike
Objedvává v mcdonaldu
Obklopený hloučkem cvaldů
Komerce se stala jeho zvykem

Chodí jen na české komedie
Pro seriály mu srdce bije
Čas kdy v ruce neměl knížku
Brzy dotkne se dvou křížků
Má úvěr, a tak si dobře žije

Titulovaní jsou pro něj paka
U pásu se trošku jinak maká
Plácá ženský po prdeli
Dvěma ukrajincům velí
Musí stejně jak on píská skákat

Polovinu dne se válí doma
Nezkušený lékař by řek kóma
Chlastá pivo stát ho sere
Proč jen dvanáct tisíc bere?
Proč má míň než podnikatel Roman

Ten má káru, barák jako kráva
Manželku co studovala práva
V létě jezdí na Malorku
Pracuje tam i v tom horku
Co na tom, že pořád není doma.
Autor Krikloun, 13.12.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, ewon, come-past traveller
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by současná-budoucí realita - skvělý popis - strašná realita :-( bohužel.

13.12.2009 12:48:00 | come-past traveller

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí