Neměj strach

Neměj strach

Život je nejtenčí mezi provázky
Čas na něj navléká otázky
A vzniká nejdrahocennější skvost
Zvědavost.

Neměj strach, to, co poletuje venku
Je stále sníh a ne atomový spad
Tak dáme si ještě sklenku
A půjdem spát.

Přes hory přelétá albatros
Tak mi, lásko má, teď odpros
Už nemám sebemenší nárok, čas
Letím zas.

Továrna, kouřící do ticha
Mé rádio už také utichá
Jen vzpomínky na hvězdný prach
Tak neměj strach.
Autor Zasněný básník, 13.12.2009
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: susana načeva, Nussichoco, ziriant, Danik, hašlerka, Bíša, Psavec, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí