Pro Michaláčka

Pro Michaláčka

Anotace: ochota, kamarád, fantazie, příběh, život

Příběhem, co píše sám život,
cestami, které ovládá fantazie,
kráčí můj milý kamarád...

Ochota pomáhat v něm stále žije,
a cokoli, co si usmyslím,
a v silách jeho je,
to od něj žádat smím...
Autor tmavovlaska93, 13.12.2009
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí