Vánoce

Vánoce

Anotace: Vánoce se blíží

Teď blíží se nám vánoce,
jaké to jsou emoce?

Vyzdobím si byteček,
přidám pár lineckých koleček,
koupím mnoho dárků,
a procházím se v parku.

Já miluji vánoce
a všechny ty emoce,
advetní čes předvánoční,
který z nás hodné činí.

Na Staromáku či Hradě¨,
citím já se hrdě.
Jsem ráda, že jsem češka,
aniž by to byla břečka.

To je přesně ta doba,
kdy přejde každého zloba.
Všichni rádi vidíme,
jak u Staromáku sedíme.

Já v sobotu tam byla,
krásná chvíle mne zachvátila.
Když strom v noci svítí jasně,
já skládala bych krásné básně.

Škoda, že to neumím,
málokomu porozumím.
Miluji svou rodinu,
každičkou adventní hodinu.

Vánoce jsou zkrátka tady,
nikdo nezahalí svoje vnady.
Doufám, že Ježíšek přijde,
a já nebudu vedle.
Autor íla, 14.12.2009
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí