nakonec chlapi zas zbydou si

nakonec chlapi zas zbydou si

Anotace: .

.
nakonec chlapi zas zbydou si
emoce s ženami uvadnou
nakonec kdo lásku přežije
/ten cit co poloviční je/
nakonec chlapi zas zbydou si
nakonec výčitky vyvanou

teď moje šediny rád bych ti věnoval
leč nechám je na hlavě
je to jak se srdcem
/nikomu nedám ho i kdybych miloval/
nechám ho potloukat váhavě

nakonec chlapi zas zbydem si
v krajině bez času usednem
a počkáme
až lavina nás zavalí
.
Autor Michal Kvido, 14.12.2009
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: Marfuša, HarryHH, ilona, susana načeva, zvířenka, Bíša, Antonín Sander
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... pravdu díš ...

***- ... až latrína nás zavalí ... :-))

/ no ale do tý doby, i ty baby jsem ještě na chvíli ochoten tolerovat ... /

*

26.02.2010 09:44:00 | HarryHH

Říká se svůj k svému,jenže až se nasytíme souznícího souhlasu,zas začnem čmuchat po extrému...

19.01.2010 12:51:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí