Ranní probuzení

Ranní probuzení

Anotace: .

Z láhve na kraji postele
Vyskočí džin a praví vesele
Máš u mě tři přání
Však pospíchej než zmizí delirium ranní
Na co čekáš, můžeš mít cokoli
Ať už mě v srdci nebolí
A hned druhé taky mám
Nechci už být pořád sám
A za třetí to nejdůleži……..
Ring tone, budíček,
Probouzí se opilý človíček

Z láhve na kraji postele…
Autor Nomad, 14.12.2009
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí