Fialová rajčata

Fialová rajčata

Anotace: jeden den bláznovství

Už i ta fialová rajčata prší z oblak
Čekání na věčně zpožděný vlak
Do ráje. Průvodčí stále hlásí error
Začíná to tu být už docela teror
Modrý králík skáče na balkónovém zábradlí
Třeba se u nás časem v koberci zabydlí
Já skutečně nejsem žádný feťák
Stačí najít jen takový malý leták
Prý LSD, takovej kec, jé, můj nehet se na mě směje
A venku fialovo-shnilý déšť prší, jako z konve se leje
Už odcházím… za růžovým nosorožcem v dáli
No nic… už se vzdálím…
Autor Psychopatická lentilka, 14.12.2009
Přečteno 534x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, ilona, Zefi, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele dobrý... a Modrý trpaslík je v našem městě divadelní a rockový klub... :o)

14.12.2009 14:19:00 | labuť

na zelené žirafě že jo...

14.12.2009 14:12:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí