Interkosmos

Interkosmos

Anotace: V samotě je síla, klid a moudrost...

Člověk se od narození vznáší
stále stoupá výš a výš
aby mohl spadnout
dolů až na dno
aby byl zase na počátku...
Člověk je po celý život spalován
tak jako bezpočet cigaret
i bezpočet lidí vyhasne
a drobný popel odnese vítr...
Člověk je od narození vězněn
a přece expanduje
volá o své právo být
Tady jsem !
Každá bublina jednou praskne....
Autor Monthy Tamah, 14.12.2009
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nussichoco, Kapka, malá slečna, Bíša, Psavec, Kara Lee Exl, hašlerka, strawbery, enigman, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí