Stvůry srdce

Stvůry srdce

Anotace: metafora - úsměv odežene všechny ,,stvůry srdce"

Seděla holčička,
s velkýma očkama.
Na mostě velkém,
odrážělo nebe celé.

Jednou bylo černé,
jednou zase blankytné.

Houpala nožkama,
ta malá holčička.
Vítr si pohrával,
s vlasy mával.

Ze zadu na ni,
hleděli draci.
Hnusní, šedí,
oplzlí... s krvavými čelistmi.

Najednou zimomřivka nemalá,
těkala očkama,
ta malá dívenka.

Otočila se,
spatřila je.
Ty její noční můry,
světové stvůry.

Však zasmála se....
a byly fuč.
Autor Kira Haulie, 14.12.2009
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: F.i.L, susana načeva, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smích je opravdu mocná zbraň,však někdy ani on nestačí...

24.12.2009 23:06:00 | F.i.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí