Emoce

Emoce

Anotace: Vztek, smutek, láska, nepochopení, neštěstí...

Ty chceš abych šla?
abych šla se staženým ocasem?
Ty chceš abych to udělala?
abych přišla za Vámi s věncem?
Ty chceš abych zapomněla?
abych nechala ty chvíle být?
Ty chceš abych se uklidnila
a nechala Tě s ní dál životem jít?
Ty chceš abych se vzmužila?!
abych jen sledovala jak odcházíš?
Ty chceš abych jen rány si lízala
a Tebe s ní jen tak nechala?....

Já Tě miluju
a udělám pro tebe cokoli.
Skálu rozbiju
kámen probodnu v půli.
Já odejdu když si to budeš přát
Já šaty strhnu si a budu nahá stát
Já nechám Tě abys byl můj milenec i kat
Já zůstanu tvá pokud budeš chtít
Jen mě můžeš kdykoli mít
Jen s Tebou můžu šťastný život žít...

Tak proč?!
proč jdeš za ní?
Jak můžeš mi říct: "tak z mostu si skoč!
vždyť mě to nevadí!!"
Jak můžeš takový být?
a nechápat že bez tebe nejsem nic?..

Už vím...chyba není v Tobě
To ve mě je to zlo
Už stojím ve slepé chodbě
a je mi jen mdlo...
Už nemůžu zpátky
sám sis to přál
Škoda nože, oprátky,
mě zabije žal...
Autor mistake, 30.11.2005
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí