Tombola

Tombola

Anotace: ...

Tombola

Donesli mi v hrnku kafe,
A na talířku kremrole,
Nebylo to až tak snadné,
Vyhrál jsem je v tombole.

Šance jedna ku pěti,
Lístky měli i děti.
Ty však prdlajs vyhrály,
Pak dělaly naschvály.

Pajulka & Lukšík
Autor little_angel, 14.12.2009
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, susana načeva, Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí