Půlnoční menuet...

Půlnoční menuet...

Anotace: ...jen pár nalezených slov..

Modrý hyacint
černý déšť
a bílá stuha ve vlasech.

Ztrhaná satira za kloboukem
polepená blátem lží a hnusu,

když kabát zašustil...

a zvuk dýky
trhající saténovou košili.

To omšelé stáří
s klokotavým rytmem
a verši beze slov.

Jen trapné ticho,
výkřik nahoty a studu
a líčka červená
a bílá stuha ve vlasech...
Autor Badya, 14.12.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Dilla, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí