Želnava

Želnava

Anotace: látkám omamným a láskám mým

Proč nocí chodíš
v mojí hlavě
když chtěl jsem zapomenout
na jedno léto na Želnavě
já byl jsem jako bloud
nacpanej látkou omamnou
co nese lásky jméno
a jen tak s taškou přes rameno
skládal jsem co dávno vymyšleno
básníky minulosti
ta láska v morku kostí mých
je jako sníh
od října do února
a stále na mne volá
studí a nocí budí
pálí a slzou oko kalí
a srdcem mlátí v žebroví
a kdo ví?
co ještě mi
v nebi i na zemi
dělá se zbytky těla
tohle jsi chtěla?....
Autor zenge, 14.12.2009
Přečteno 270x
Tipy 33
Poslední tipující: pamp_elka, sveřep, Mario de Janiero, Juraj Hrom, Špáďa, enigman, jarmil, Zasr. romantik, Zefi, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D popravdě chtěla, ale ausgerechnet toto mně nevyšlo

05.01.2010 16:33:00 | pamp_elka

Vzpomínky, představy, sny - bohatství básníka....ST!

16.12.2009 22:47:00 | Mario de Janiero

-st

15.12.2009 20:16:00 | Juraj Hrom

kdo ví co chtějí...

15.12.2009 15:54:00 | enigman

chtěla bych smeknout
a s pokorou
k básním tvým
nádherným
tiše pokleknout

ST!

14.12.2009 20:12:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí