O mně

O mně

Anotace: ...

Jsem zlatá muška přinášející štěstí

jsem malá děvka zasluhující dostat pěstí

jsem ta co radost lidem dává

jsem hříšnice co zákony neuznává


Jsem víla tančící do rytmu kouzelné hudby

jsem lvice co nebojí se použít drápy a zuby

jsem bílá lilie,nevinnost sama

jsem zkažená a prohnilá mladá dáma


Jsem hvězdička na nočním nebi zářící

jsem štětka s výraznou tvářenkou na líci

jsem ta co vždycky je poslušná

jsem ta co všechno co si zamane má.
Autor Zuzanka.D, 14.12.2009
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí