Chtěl bych být

Chtěl bych být

Anotace: Zlehounka se dotýkám dadaismu, ale smysl jde, pokud se snažíte, vyčíst.

Mrtvý jak cukr v karamelu,
černý jak všechny barvy duhy,
bílý jak staré psí hovno,
jako sinus jdoucí rovno,
ukazováček, který ví, že je navždy druhý,
jak smetana v bešamelu
chtěl bych být.
Jednou,
zatím ještě ne.
Povrchním myšlenkám skryt.
Chce se mi tady z toho všeho blít.
Sednout
a užívat s klid.
Autor Caligyula, 14.12.2009
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí