Květy od heřmánku

Květy od heřmánku

Anotace: bude mrazivá noc

země schovaná
v hlubokém spánku
na nebi pokresleném
květy od heřmánku
utopená v čaji
čeká na probuzení

násilní vojevůdci
vyplejí i země,
nad kterýma
se objevilo
to krásný nebe
s květy od heřmánku,
padající první
sněhovou vločkou,
ale s očima zavřenýma
bezmyšlenkovitě
otupěli
víru zničili

všechno se neřídí
jenom podle plánu,
vojáci nechtěli
zabíjet
jen tak
pro vládu,
noci nebyly
neviděný
a netopýři neviseli
hlavou
dolů

ale pak se celej svět zbláznil

a já s ním

//i'm not like dumb//
//maybe just happy//

--zkuste jít nespat a procítit tuhle noc--
bude zima!
Autor bloumej očima, 14.12.2009
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, black-ladybird, Vlk v rouše, její alter ego, Kapka, Zefi, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno se neřídí
jenom podle plánu,
vojáci nechtěli
zabíjet
jen tak
pro vládu,
noci nebyly
neviděný
a netopýři neviseli
hlavou
dolů

ale pak se celej svět zbláznil

a já s ním***

st**

14.12.2009 22:57:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí