ISATRA

ISATRA

Anotace: Ideál mé fantazie.

Nocí plula,
po ledu,
dá se říct.

Co krok to lampa zhasla,
co pohled,
každá duše žasla.

Tajemný zvuk podpatků,
s doprovodem měsíčního světla,
letěla,
dá se říct,
žhla láskou, a vzrušením,
teplem, až pálením.

Závoj utkán z hvězd večera,
vznášel se,
ve vánku chladné půlnoci,
půvab její,
žhavil mne do běla.

Spatřil jsem pod lampami vyhaslými,
klon anděla.


Šaty z lesklého hedvábí,
vyšívané měsíční září,
celou její krásu,
znovu převypráví,
ve sněhu,
jak na polštáři.

Černé vlasy,
modré oči,
odráží se ve sněhu,
vyjadřují krásu, půvab,
něhu.

Srdce tluče,
ruce trnou,
mrazem,
krutou zimou.

Dnes, za měsíc, i zítra,
pod mými okny,
božsky krásná,
ISATRA.
Autor Martin Flídr, 14.12.2009
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Mraveneček, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí