Zoufalý

Zoufalý

Anotace: ....

Sbírka: Furt v prdeli

mysl zastřená,čteš Bondyho texty...v srdci oheň jak Muhammad Ali..nemáš sílu nemáš ohodlání jsi na dně kam patříš...čteš eseje bojuješ a vítězíš...na co je to vše?Jsi prach a v ten se obrátíš jak phénix jsi chtěl povstat z popela,jak Pilát sis myl ruce...teď klečíš u zdi kostela a prosíš o odpuštění boha, který ti nepatří...
Autor Deutschmann, 15.12.2009
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí