Prázdná noc

Prázdná noc

Anotace: ...

Prázdná noc

Když už slunce ráno vstává
a ty jsi stále nešla spát,
tebe trápí můra neodkladná,
bojíš se, co se ti bude zdát.
*
Máš v očích slzu slanou,
tvou mysl rozežírá strach,
slova v prázdnu jen tak plavou
a není nikdo kdo by je splách.
*
Ještě cítíš vůni jeho vlasů
a všude vidíš jeho hezkou tvář,
řekněte mi, kdo je pánem těchto časů,
když nikdo nemá právo nosit svatozář.
*
Už jenom chvíli ležíš jak mrtvá,
než do práce zas musíš jít
a jen tahle vzpomínka smutná,
říká ti, že je těžké sama žít.
*
Autor majdik 2, 15.12.2009
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak prázdná, tak prázdná... můžou se nám někdy všechna rána zdát...

15.12.2009 10:42:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí