Výkřiky

Výkřiky

Anotace: ...

Tak starý řekla jste
aniž jste promluvila
v tichosti naprosté
jen jste mne zahubila.

Co na tom že jsem žil
neznámý nevýznamný
co na tom že jsem snil
když život byl tak marný.

S jinými chodíte
vím mladá jste a krásná
když sama nespíte
naděje nikde spásná.

Jen pro vás chtěl jsem žít
však všechno byla marnost
teď chci jen poprosit
vyslyšte moji žádost.

Zbavte mne života
jenž stejně k žití není
bez vás jen samota
bez vás jen utrpení.

Vím pro vás neznamenám nic
vím pro vás nejsem ničím
jak světlo zhaslých voskovic
však umíraje křičím.
Autor Skalsky Pavel, 15.12.2009
Přečteno 274x
Tipy 21
Poslední tipující: Anejet, Nút, Tanzania, TetaKazi, Markéta Hl., Psavec, Holis, hašlerka, Mraveneček, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkus do lomu kde je pořádná ozvěna a hodně nahlas křič... jsem osel jsem osel osel osel....od špatné komůrky našel jsem klíč...

26.01.2010 11:50:00 | Nút

procitnout v té tiché kráse
milovat a tiše snít
pohladí Tě,řekneš mám Tě
je přece krásné žít.

19.01.2010 14:23:00 | Tanzania

vážně krásná

16.12.2009 14:53:00 | Markéta Hl.

to zoufalství tam prostě je
St

15.12.2009 13:12:00 | Mbonita

st

15.12.2009 10:23:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí