Běh života

Běh života

Anotace: Běh života...

Běh života

Život je nádherný,
život je barevný.
Někdy milostný,
někdy zlostný.

Slyšíš projev dračí,
to jest zpěv ptačí.

Podíváš se na sebe,
do zrcadla čistého.
Vidíš sebe bez toho druhého.

Hledáš lásku svou,
pro tebe stvořenou.
Hledáš domov svůj,
pro tebe od teď tvůj.

Dětský pláč v domě tvém,
v náručí držíš dítko své.

Syn chytrý jako ty,
ve věku jeho,
dává ti pocit všeho.

Dech ti nestačí,
tělo tě mrzačí.

Lidé pláčí nad tebou,
s touhou prosebnou.

Život je nádherný,
život je barevný.
Život je milostný a nádherný.
Autor LordSet, 15.12.2009
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí