Humanita

Humanita

Anotace: Člověk je na světě proto, aby byl člověkem...

I přes dnešní dobu
si uchovávejme humanitu
humanitu, lidskost,
nestelme si na blankytu!
Dobří být až na kost...

Buďme dobří lidé
se srdcem a péčí
k druhým s láskou,
ne s dýkou a meči...

Uchovejme si humanitu
neusněme na blankytu!!!!

Zahoďmě zbraně a děla,
pečujme o raněná těla...

Uchovejme si humanitu!!!
Prosím, prosím
prosím...
Buďmě lidmi...
Autor L. Šebestián Borský, 15.12.2009
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky prosíš, kéž by hodně lidí vyslyšelo prosby tvé. st

16.12.2009 20:01:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí