Ketajci

Ketajci

Anotace: nechbroukažít, další válka bude hrozně špinavá

Nebude dlouho trvat a přijdou naši bratři
synové začnou milovat jejich dcery
a pomalu se mezi nima rozplyneme

Za jak dlouho se přesune jedno jejich město?
2 měsíce, možná 3
když půjdou pěšky, tak půl roku
tavarišči je nebudou zdržovat

Nebude to už dlouho trvat
stačí poslouchat co se šušká mezi stromy
rozhodně to nebude žádná nuda
ale myslím, že si zvykneme.
Autor Robby Hartmann, 15.12.2009
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Antonín Sander
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí