Až se najdeš

Až se najdeš

Anotace: "K"

Hledám tě ..

Na obloze, pod kamenem,
pod listím spadlém na zemi.
V peru v tuži - tichém hlase,
v notách jež jsou písněmi.

Za plaňkou a též za topením,
kam ses schoval příteli?
Když tě hledám, když se mučím,
a pláču mlčky v posteli.

Až se najdeš, v širém světě,
najdi se s mojí adresou.
Snad tě po těch letet možná,
tvé nohy ke mě zanesou ..

Až se najdeš.
Autor Analisieren, 16.12.2009
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Giginka, zelená víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

enigman: tak to je jeste na dlouhe lokte :)

17.12.2009 08:34:00 | Analisieren

našel se....a začal zjišťovat kde je...

17.12.2009 08:07:00 | enigman

hezké..=)

16.12.2009 23:54:00 | Giginka

až...

16.12.2009 00:05:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí