Vločka

Vločka

Anotace: Taková zimní...

Myslela si vločka,
že se jara dočká.
Sněhem přikrývána,
zimou kolíbána,
mrazem uspávána.
Slunce zatím nehřeje,
radujme se přátelé!

Myslela si vločka,
že se jará dočká.
Ve sněhu si hrála,
se zimou se smála,
s mrazem tancovala.
Slunce zatím nehřeje,
zpívejme si přátelé!

Myslela si vločka,
že se jara dočká.
Zima jaro vítá.
Pojď vločko má milá.
Bez sněhu a mrazu
nemáme moc času.

Myslela si vločka,
že se jara dočká.
Jaro zimě mává.
Vločko, špatná zpráva.
Se zimou jdi raděj pryč.
K jaru nemáš vlastní klíč…
Autor Agatka, 16.12.2009
Přečteno 487x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Bíša, Zefi, Psavec, Doradan, januve, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé, jak to, že jsem takovouhle křehkou krásu přehlédla? Líbí moc.

04.01.2010 12:25:00 | Pevya

Děkuji... :-)

21.12.2009 11:57:00 | Agatka

moc krasny

20.12.2009 19:53:00 | petus

Děkuji, :-)

17.12.2009 12:41:00 | Agatka

a než ta vločka roztála
na všechny se usmála...
a zůstala z ní loužička
jak ta malá slzička...

16.12.2009 11:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí