Sever proti jihu

Sever proti jihu

Anotace: tiky z kritiky

Nedělní odpoledne setmělo se

Jiskry, olivy, mentol, rohypnol

Alpský rum střídá vodka s losem

Ukradli nám pryže ze všech kol



Napůl jsme vánek, napůl vichřice

Sny, psychózy, dětská schizofrenie

Zase ty jiskry, jako hrom do palice

Virtuální kamasútra - krutá prémie



Sdílej, poskytuj, tahej a tlač Boha

Ráno andělé, večer restujem špeky

Pěna, popel, satén, jen né obloha

Obrovské jiskry padají na naše šeky



Deset let trvalo, než nás poznali

Nuda jihu zažehnána jest ohněm!

Budou z nás cucky, najdou-li, poznaj-li

Večer raraší tango, ráno je sněm



Jak onuce ve větru nad Berlínem

Nehty, jazyky, rarašák a zase pěna

Nevinnost a sex si snad neprominem

Deset let, a nevinnost jihu je poskvrněna.
Autor Mladý pán P., 16.12.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak to si neprominem, od půlky jsem se už nudil, smůla
moje /tvoje, naše

16.12.2009 18:16:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí