Vánoční definice

Vánoční definice

Anotace: Aneb čas studentský předvánoční, plný klidu, míru, lásky, písemek a dohánění klasifikace.

Jak zjistím limit?
Jak určím limitu?
Vánoční pohodu pozvu si do bytu
Rozvěším po ní ozdoby
Značené plus a mínus
To nemá obdoby!
Funkce je sinus
A žádnou jinou funkci už nemají.
To nikdo netají
Zato ten sníh už zase taje
A zbyde z něj jen
Hnus.
Mě už to nenaštve.
Poztrácím zájem
A najdu zajetí
Namísto dojetí a objímání
Je ze mě oběť.
Zvonek zvonil už dávno
Jenže místo Ježíška
Přichází osudná hodina –
Matematiky.
Kam šla?!! Má rodina!
Mami?!
Tati?!
Pomoc …!!!
Zhoubným projevem mé zesláblé osobnosti
Je touha oběsit se
Na definici posloupnosti
Nebo na zlatém řetězu
Aritmetickém.
Veselé Vánoce.
Autor Trinity666, 16.12.2009
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Lioness, Bíša, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí