Zlodějka knih

Zlodějka knih

Anotace: ...................

V kouzelné zahradě
kde mají příběhy
modré třešně
na jehličnanech

je tichá dívka
ilustrovaná
na měsíčním kameni
v téhle vteřině věčnosti
šamanka z pralesa

malíř nikam nespěchá
čas se zastavil
kouzelné štětce
svou magii předvádějí
v divadle
plné masek

tu ilustraci
nikdo neuvidí
to její tajemství
navždy ukryté zůstane
v jedné knize

když dračí stíny
rudé slunce zakryjí
zlodějka knih
se objeví….
Autor Vlk v rouše, 16.12.2009
Přečteno 269x
Tipy 31
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Sýkorka07, Bíša, Pevya, Laivindia, labuť, Churry, enigman, Patěnka, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je kouzelně snová. ST!

18.12.2009 16:48:00 | Pevya

Ty jsi neskutečný pohádkář. Skvělá!

16.12.2009 21:47:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí