znovu žít se musí

znovu žít se musí

Anotace: nemám co k tomu říci,snad každý pochopí

10.12.2009 06:17

znovu žít se musí

Snívá
se mi snívá
srdce mé se otevírá
smutek na ústup se dal
a já začínám
o novém životě
snít dál

mnoho bolesti bylo
kdy mé srdce plakalo
osudem zkoušeno

čas
jež mi pomohl
mím lékařem byl
rány bolavé mi zacelil
a srdci polevil
jež bylo těžce zasaženo
v bolestech těžkých
raněné s duší

nedá se zapomenout
na chvíle krásné
které jsem měl
než mě na kolena
život srazil
a těžce ochromil

snívám
začínám snít
o své bolesti mluvit
druhým
pomáhat žít
s minulostí jít

život není peříčko
bojovat se musí
i když mnoho slz
a bolesti stojí

nezapomeň,dál jít musíš....
Autor JarekBrnoCz, 16.12.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čekal jsem kdopak se první ozve, leč přesto dík

16.12.2009 22:54:00 | JarekBrnoCz

zkus si to přečíst do zrcadla...

16.12.2009 22:19:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí