Do vlastní hloubky

Do vlastní hloubky

Anotace: Isis - Panopticon

Ležím v atmosféře
skromné ospalky
sedí ve svých koutech

na hlavním pódiu
mladá Temnota
svůdně se dívá

do mě

flopem skáče
mám nízko laťku
jak snadné

nechat se ovlivnit

Otvírám se nikomu
tak jak to mám rád
nikdo je překvapený

co všechno se skrývá
v mase a kostech
hlavě a srdci
nemotorného tělesa
ponořeného

do vlastní hloubky
Autor smudlinek, 17.12.2009
Přečteno 285x
Tipy 14
Poslední tipující: l'âme, Mácha, G.P., Žqáry, Bíša, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem pomalu zapoměl jaké to je číst tvoje dílka....skvělý...

19.05.2010 20:27:00 | Mácha

Mistrná depka - až mám strach, aby na mě nepřeskočila...

18.12.2009 09:27:00 | Aťan

http://www.youtube.com/watch?v=FDi5L56cx9Y

17.12.2009 20:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí