Metin2 čas

Metin2 čas

Anotace: o hře Metin2 Vader,Richie,Rocco,Tomsuk,ZouThai,Rageo- hráči ze hry Metin2 exp- zvyšování levelu FMS- zbraň

Byl třetí server Metinu čas,
Na Sioně expu čas.
Vadera hnal ku expu hlas,
Kde doléhal pavouků hlas.

Vader říká pravdu zas,
Že kovář ničí věci zas.
Richie dal silné tělo,
Neřešil to, dal mu dělo.

Most už je zablokován,
Systeman už je odhodlán.
Dává auru, párkrát smrště,
A z mostu, je pohřebiště.

Rocco jede na orky,
Daleko za temné pahorky.
Hnal ho totiž expu hlas,
Kde doléhal orků hlas.

Tomsuk se svým bohem,
Do Cave jel honem.
Vílu plus sedum má,
Ale celou místnost nevybírá.

ZouThai se svou vílou plus devět,
V dungeonu na bosse je opět.
Černou ocel také má,
Avšak Richie lepší má.

A já Rageo válečník,
Nejsem v Metinu začátečník.
Pár postav už jsem vyexpil,
Ale končil jsem protože kovář veci ničil.
A teď si expím dál,
S FMS plus sedum které mám.
Autor Rage, 17.12.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic moc báseň na špatný téma.

17.12.2009 20:13:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí