Svoboda

Svoboda

Anotace: každý potřebuje svobodu a každý potřebuje jinou svobodu...

Znáš ten pocit, že se dusíš?
Čím to je? Ani newíš.
Jak zavřená za mříží si připadám.
Do studny beznaděje se propadám.
Všechno mě omezuje, bunda mě tíží.
Jak balvanem zavalená v tajný skrýši..
A nikdo o mě newí. Pomoct si můžu jen já.
A tak se snažím. Dělám všechno, co se dá.
Je mi teplo, a na nic. Sundám si bundu.
Tím, že v prosinci chodím v mikině snad svobodná budu.
Překvapivě, zabralo to a já volná lítám.
V hlasité hudbě, v punku, se zmítám.
Celá louka mi patří, a já tančím.
Lehká křídla svobody na svých zádech spatřím….
Autor Ezra, 17.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí