Tajné poselství srdce-sny

Tajné poselství srdce-sny

Anotace: Občas se snažíme oklamat i své vlastní srdce,ale to nám pomocí snů dává jasně najevo,že moc dobře ví,kde je pravda...

Sen je pouhá mozku funkce,
přesto má v mysli důležité pravomoce.
Napoví,ukáže,a člověk vidí,
co mu to v hlavě nebezpečně slídí.

Píšu tu o těch snech,
co zdají se nám v noci,
o skrytých významech,
které nás mají v moci.

Před jinými utéct můžeš,
neboj se,to určitě zvládneš!

Jenže před sebou samým neutečeš!
Před pravdou svého srdce se neskryješ!
Můžeš si namlouvat co chceš,
ale svému srdci nenalžeš...
Nenalžeš mu,že si tohle nepřeješ,
ono ví líp,o co přesně bojuješ...

Tajné poselství předá mysli,
ta vysvětlí nám omyly.
Pomocí snů nás informuje,
po čem srdce pokukuje.
Po čem tajně toužíme,
že i své srdce klameme...
Autor Andry.., 17.12.2009
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, F.i.L, susana načeva, Vlk v rouše, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musím souhlasit s Uhlem pohledu,ale jinak je to dílko velmi vydařené

23.12.2009 23:17:00 | F.i.L

Není to špatné, jenom se nedrž tolik toho pravidelnýho rýmu...Je z toho jasně vidět, že je to vynucený a moc to tam nepasuje..

17.12.2009 20:30:00 | Uhel pohledu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí