Otevřená okna

Otevřená okna

Slunce pohrdavě pozvedá svou tvář
k východu
strachy noci umírají
a ještě naposledy tisknou své rty
na moje rozpálený čelo..
okolní krajiny jsou pusté
bloudím se svými vlastními pocity

láska je kýč

a my si nesmíme všímat
otevřených oken
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 17.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: susana načeva, 6thSun, mattoni.uz.neni, Bíša, její alter ego, enigman, rry-cussete, kikis, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hrozne se mi libi to jak se ty rty tisknou na tvy rozpaleny celo.../

láska je kýč

a my si nesmíme všímat
otevřených oken

...tohle je vyborny..!

19.12.2009 12:11:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí