Neživot

Neživot

Anotace: Je to těžké někdy asi už blázním

Vážně se vám zdá že žiju?
Mluvím kouřím někdy piju.

Někým snad byl jsem milován?
Nebo to byl pouhý klam.

Že žiju, tvrdí doktoři.
A já jim to snad i uvěřím.

Jen nejde mi furt do hlavy,
s kým to v koupelně si vyprávím.

To přec nemůžu býti já.
Ten chlap mrtvý se mi zdá.

Tváře šedé, vlas je bílý,
zas se zubí, snad má dlouhou chvíli.

Jestli to je jen pohled do zrcadla.
Tak jsem zralí leda do psího žrádla.

Nebo chce z vás mi někdo namluvit,
že i mrtvý může dneska žít?
Autor Eru Alonnar, 17.12.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, deleite, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnoho lidí žije, ale uvnitř jsou mrtví...

25.01.2013 21:29:02 | Charibeja

Já to u sebe vidím asi naopak žiju uvnitř ne navenek.

25.01.2013 21:38:41 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí