UZAVÍRÁ SE KRUH

UZAVÍRÁ SE KRUH

Anotace: Otázkou je, kdy to příjde? Nebo to bude všechno jinak?

Luna neobíhá
a slunce už nehřeje.
Padá hvězda
nikdo si nic nepřeje.


Víra odešla, bůh ví kam
s prstem na tlačítku
tu člověk zůstal sám.


Břehy jsou blíž a blíž
MY po pas ve vodě
domy jak pro ryby
a ulice pro lodě.


Romantika na ruby
lesy i ze slovníků zmizely.
Tři přikázání záhuby:
Zabij, znič, bez citu žij!


Máme nové tradice
i jaderné hlavice
dopisy vystřídaly pozdravy:
Země-země, země-vzduch.
Tím uzavírá se kruh.


Víra odešla, bůh ví kam
s prstem na tlačítku
tu člověk zůstal sám.


Přichází rozkaz
tlačítko použít.
PŘÍBĚH tedy končí.
Zbývá už jen říct:

Za pár milionů let, zas tady.

"C V A K"
Autor Def, 18.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...téma,zpracování ST

18.12.2009 10:57:00 | WAYWARD

Hezká...přemýšlivá...jen aby to pochopili i ostatní..ST!=)

18.12.2009 02:07:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí