Vánoční přání

Vánoční přání

Když se Ti na dlani rozplyne sněhová vločka,
a všude kolem voní Vánoce a peče se vánočka,
tak v tenhle čas chci ti přát:

Krásné Vánoce a spousty milých dárků,
svátky strávené v kruhu rodinném,
plno sladkostí a cukroví plnou várku,
a ať všechny starosti světa teď pominem...

Dále pak Silvestra veselého bez hlavy bolení,
vykročení do nového roku bez zlých předsevzetí...
A aby těch dobrých kroků v novém roku bylo víc,
než jen ten malý na prvního od slepic;-)
Autor tmavovlaska93, 18.12.2009
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Lioness, Nussichoco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí