2012

2012

Anotace: ...

Sbírka: Cesta Ulicou

Prázdne domy, vo vzduchu smrť.
Horko v ústach, zničená štvrť.
Hrozne bolo, hrozne bude i je ,
populácia tam už nejestvuje.

Všade chladné duše poletujú,
do neba, či pekla poputujú.
Život tam ustal na dlhé veky,
ak si to vedel, bol si niekým.



Spiace deti na posteli zvanej Zem potichu snia.
Svoj nový život v objatí svojom navždy ukončia.
Ten čierny mrak , nič si nevyberá,
nádej sklamala nás a všetkých, bola štedrá.

Veriacich zradná viera pripravila o všetko.
Spoznali chybu v životoch svojich,
len na krátko.




Ak by som mohol , vrátim čas ,
nechám rieky tiecť a kvety rásť.
Nepredstieram záujem o svet náš,
sme v tom sami a záchranu máš
vo svojich rukách .

Tak prečo myslíš ,že máš pravdu ,
ak tvrdíš, že si našiel odpoveď?
Autor larissa, 18.12.2009
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenašel...ale hledá...

18.12.2009 17:40:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí