Mami - citově sbohem

Mami - citově sbohem

Anotace: "K"

Nechápu to mami!

Že chlap nás opět rozděluje,
že staví zeď ZAS mezi námi.
Proč další zkouška usiluje,
o lásku naší - dcery, mámi.

Ty víš, moc dobře jak mě tíží,
říct ti více než je nutné.
A teď? Mou důvěru opět kýží,
v nadávkách slova utonuté.

Chlap je více, než má slova,
zas chybuješ STEJNĚ, ale !
Ze mě dále dělat vola,
ani jeden nebudete !

Už mi není 14 mami!
Já jsem dávano dospělá!
Zase solíš staré rány!
to ve vztahu se nedělá!

Tak si zůstaň šťastná s chlapem,
pro mě místo dále není,
řešit tohle téma tlakem ..
- to ledy stejně neprolomí.

Všechno je pryč a jak rychle,
ztratilo se 8 let.
Snad občas hlavou se mi mihne,
chtít ty chvíle opět zpět.

Nemůžu být vedle tebe,
když na chlapa přímo vsázíš.
snad rozum tě časem svede,
že mě tímhle navždy ztrácíš.

Promiň, ZNOVA už na to fakt nemám!
Autor Analisieren, 18.12.2009
Přečteno 560x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady Celebrian, Pevya, Bíša, Mausik, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to mama..snad ji to jednou dojde :( drzim ti palec kocko.

09.01.2010 13:28:00 | Lady Celebrian

Smutné veršování.

08.01.2010 20:24:00 | Pevya

:(... myslím, že bys ji neměla vydírat... pokud ti nenadávaj nebo tak... :) taky přece někdy budeš mít vedle sebe... chlapa---

21.12.2009 16:37:00 | pamp_elka

takovej vykrik do tmy.. basnicky mi to nic moc nerika, i kdyz jsem zaznamenala snahu , coz se ceni... ale jinak to beru jak jsem jiz psala- vykrikem do tmy...

18.12.2009 20:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí