Únava -oOO

Únava -oOO

Anotace: další ze série před spaním...

Únava bdělost předhání,
den se před snem uklání,
víčka dávají světlu sbohem
kloní se k zemi rychle, honem...

...než sluníčko probudí spící,
jež dlouho v noci seděli u PC
a ještě k ránu popíjeli slivovici...
(což není případ můj,
ovšem rým musí být stůj co stůj)
Autor tmavovlaska93, 18.12.2009
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, susana načeva, WhiteSkull, Bíša, Lioness, Nussichoco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí