O jedné svůdné

O jedné svůdné

Anotace: svět se změnil

Tys má vzácná ikona
lapená do sítě,
očima tě hltám.
Nevíš, že já chci tě.
Propad jsem tvým črtám.

Důkladně chci poznat
každou tvoji stránku.
A vstoupit do tebe
jak do svatostánku.
Změnit zemi v nebe.

Mé zimní královně,
mé duhové víle,
ač střežen k tobě vchod,
získám během chvíle
tvůj přístupový kód.

Než dokončím báseň,
zbývá mi potvrdit
submit nebo storno.
Už jen poslední klik
stáhne mi tvé porno.
Autor Enšpígl, 19.12.2009
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady L, carodejka, Mraveneček, Matty09
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěknýýýý.

26.06.2010 22:40:00 | carodejka

Teda zajímavé... Je v ní cosi ukrytého ;)

19.12.2009 15:12:00 | Dark Wolfy

jo, tak to je dobry :-) st

19.12.2009 11:58:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí