Inzerát

Inzerát

Anotace: sekce ,,Ztráty a nálezy"

Píšu do novin inzerát
do sekce nálezů a ztrát
že od včera srdce postrádám
zmizelo, vůbec nevím kam
chcete-li jeho popis znát
mé srdce je tak akorát
vejde se skoro do dlaně
a jizviček pár má na straně
jak si s ním leckdo zlostně hrál
to jak se o něj osud pral.
Buší pomalu a rychle zas
je velmi citlivé na náraz
a křehké je, drolí se při pádu
mění rádo svou náladu
radosti, smutku se nebrání
to podle vašeho chování
a není z kamene ani z ledu
líp už jej popsat nedovedu
píšu inzerát do novin
víc už vám o něm nepovím
Žádám Vás, dojde-li k nalezení
o okamžité navrácení

zn.:
Kdo najde jej, ať jej odnese
k výše uvedené adrese
Neb bez těla umře srdce mé
a bez srdce tělo zahyne
Autor Flamy, 19.12.2009
Přečteno 279x
Tipy 21
Poslední tipující: Houslistka, trhla.marketka, ilona, Juan Francesco de Faro, Kapka, Churry, Miroslav Možný, enigman, PANGÁSIUS, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milého srdce byla by škoda...
(Ať Ti jej někdo brzy zpět dodá!)

05.02.2010 18:29:00 | Juan Francesco de Faro

To je hezké...

20.01.2010 21:55:00 | Kapka

to odevzdej místo úvahy.) budeš mít zaručenej úspěch...

20.12.2009 18:43:00 | Mannon

Možná to srdce postrádání
je jenom pouhopouhé zdání...
možná ho chvíli halí chlad...
a stačí dotek lidských dlaní,
k tomu člověčí usmívání,
v lásce se bude krásně hřát...

(fjůůů...přidám špetku čarování,
Vánoce totiž kouzla vábí,
pokusím se je k tobě vát...)
:o)

19.12.2009 09:35:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí